PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Ma este világbajnoki elődöntő

2011.06.11. 15:02 Kitsilatzi

Tegnap este, egy nem akármilyen mérkőzésen, a magyar válogatott 4:3-ra legyőzte a szerbeket, és története során először bejutott a legjobb négy közé a PPM hoki-vébén! FUCKYEEEEAHHH, HELLYEEEEEAHHH! Most először fordult elő ezen a világbajnokságon, hogy végig mi irányítottuk a mérkőzést, és nem nekünk kellett futni az eredmény után. Szabó Norbert már az első percben megszerezte a vezetést, de a szerbek nem sokkal később egyenlítettek, majd kettős emberelőnybe is kerültek, így az első negyedet elég húzós volt kivédekezni. A második harmadban ismét megszereztük a vezetést, amit a szerbek csak az utolsó harmadban tudtak kiegyenlíteni, de ekkor jött a középdöntőből jól ismert huszáros magyar hajrá, és két parádés góllal megtörtük a szerbeket. Főleg a negyedig gól emlékezetes, amit emberhátrányban ütöttünk. Nem lehet azt mondani, hogy a bírók nekünk fújtak volna, hiszen egyetlen emberelőnyt sem kaptunk, még az ellenfél ötöt is.

Négy perccel a vége előtt találtak egy gólt a szerbek, ezzel biztosítva az utolsó percek infarktus közeli állapotát. A meccs végére teljesen beszorultunk, az utolsó két percre a szerbek lehozták a kapusukat, és spontán tűzijáték alakult ki a magyar kapu előtt. Hét másodperccel a vége előtt, egy megpattanó korong már átjutott a kapusunkon, de kiváló védőnk, Tóth János, saját testi épséget sem kímélve vágta ki pakkot a gólvonalról. Mindenképp ki kell emelni Kelemen Miklóst, aki talán most védett eddig a legjobban ezen a vébén, és gólszerzőinket, Szabót, Donátot, Berkovicsot, Barátot, és a komplett második sorunkat, akik nemcsak támadásban, de védekezésben is világklasszis teljesítményt nyújtottak, a Szeles-Szabó-Barát-Holczer-Tóth ötösnél nincs jobb a világon!

Válogatottunk bejutott a legjobb 4 közé, és ma este a házigazda csehekkel már a döntőért meccselünk. A másik ágon a litvánok visszavágtak a tavalyi VB-döntőért a szlovákoknak, a lettek pedig lenyomták a kanadaiakat, így mind a négy elődöntős csapat a mi középdöntő csoportunkból került ki.

A csehekkel egyszer már találkoztuk a csoportban, akkor nagyon simán elintéztek minket, remélhetőleg most majd másképp lesz, és nem fog nagyon lejteni a hazai pálya. A csehek mindkét kapusa 93% fölött véd ezen a vébén, sok gólt nem fogunk nekik ütni, így létfontosságú, hogy végre valamelyik kapus nálunk is mutasson valamit. Már csak azért is jó lenne megcsapni hazai pályán a cseheket, mert a britek ellen leadott meccsük nem volt túl sportszerű, ráadásul majdnem megszívtuk miatta.

Tehát, ma este: Magyarország - Csehország (világbajnoki elődöntő)

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr432975337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása