PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Hoki VB- Második nap

2011.06.06. 14:33 Kitsilatzi

A második napon elkezdtek sűrűsödni az események. Sajnos szétlövésben kikaptunk a fehéroroszoktól, de a csehek is megverték a szlovénokat, így a tegnap esti egy pontnak köszönhetően már biztos, hogy továbbjutottunk a középdöntőbe. Mivel csak a továbbjutók elleni eredményeket visszük tovább, így az lenne a legoptimálisabb, hogy ma megverjük a cseheket, és szurkolunk a szlovénoknak, hogy valahogy ők is tovább vergődjenek, ebben az esetben maximális pontszámmal jutnánk a középdöntőbe. A ma esti mérkőzés lesz az eddigiek közül a legkeményebb a magyar válogatott számára, hiszen a még hibátlan csehek félelmetes csapattal rendelkeznek. Nagy szükség lesz rá, hogy a ma szerepet kapó kapusunk legalább 95% felett védjen, mert közepes kapusteljesítménnyel esélyünk sem lesz. Az viszont bizakodásra adhat okot, hogy a csehek tegnap nagyon megszenvedtek a szlovénokkal.

A VB talán eddigi legnagyobb meglepetése, hogy a kanadaiak a szlovákokat is megverték, és ezzel vezetik is a csoportjukat. A többi csoport meccsein papírforma eredmény született: a németek, a lettek, a litvánok, az oroszok, és a szerbek is hozták a kötelezőt. A halálcsoportban a lengyelek, és a svédek ki-ki meccsen fogják eldönteni, hogy melyik csapat nem jut tovább.

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr22961605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása