PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Nem sikerült a bravúr

2011.06.12. 08:31 Kitsilatzi

Kutya meg a mája! Tegnap ismét balsors, akit régen tép volt, miután 4:3-ra kikaptunk a csehektől a világbajnokság elődöntőjében. Nem sikerült a bravúr, pedig előbb 1:0-ra, majd 3:1-re is vezettünk, és valószínűleg a csehek sem tudják, hogy tudták megfordítani a meccset. A csehek kapusai a komolytalan brit meccset leszámítva, most védtek a legrosszabbul, a mi kapusunk pedig ismét hozta a nem túl acélos vébé-átlagot. Talán az volt a kulcsmozzanat, mikor a csehek a kapust cseréltek, utána nekünk már nem nagyon ment. Szomorú, hogy úgy játsszuk végig a vébét, hogy kapusainknak nincs egy jó meccse, így viszont nem is lehet csodálkozni a rengeteg kapott gól miatt. A szezonban bevezetett meccsmotor-változások nagyon felértékelték a kapusok szerepét, és pont ez a rész, amire senkinek nincs befolyása, egyszerűen a szerencse dönti el, hogy a kapusnak milyen napja van. A cseheknek tegnap szerencsés napjuk volt.
 

A másik ágon szintén nagy csatában a litvánok megverték a letteket, így nekünk ma este a bronzért a lettekkel kell játszanunk.

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr392976737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása