PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Változások az ifi húzásban

2011.06.02. 11:18 Kitsilatzi

Ettől a héttől kezdve megváltozik az ifik, és az alkalmazottak húzása. A korábbi két hetes ciklus lerövidül, és most már minden héten jönnek az újoncok.

  • fociban az alkalmazottak hétfőn, az ifik pénteken érkeznek
  • hokiban az alkalmazottak kedden, az ifik csütörtökön érkeznek

Állítólag a heti húzás miatt feleződik majd az érkező ifik, és alkalmazottak száma, de ebből még nem sokat látni, mert ugyanannyian jönnek, mint korábban. A változtatásra elvileg azért volt szükség, hogy élvezetesebb legyen a játék, de akinek a húzások gyakoriságán múlik a játékélmény, az valószínűleg nem érti a PPM lényegét.

A fociban ma egy igazi szuperrangadó kerül megrendezésre, hiszen egymással játszik a két legjobb formában játszó magyar csapat, az NB I első, és második helyezettje. A Southampton BOOM - Tirpák Terminators derbire már elővételben elfogyott az összes jegy, mindkét csapat a lehető legerősebb összeállításban fog szerepelni, az El Clásico kutyafasza ehhez képest!

Szólj hozzá!

Címkék: ifi alkalmazott húzás tirpák terminators

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr652951086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása