PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Véget ért a harmadik szezon

2011.04.25. 14:37 Kitsilatzi

Tegnap véget ért a harmadik szezon a fociban, természetesen a Tirpák Terminators elvakult szurkolói hajnalig ünnepelték az NB1-be kerülést.

Már csak az osztályozók vannak hátra, és eldőlt, hogy melyik csapatok indulhatnak a nemzetközi kupákban: a magyar bajnok Southampton BOOM, és az ezüstérmes Győri Budvarka indulhat a Bajnokok Ligájában, a kupagyőztes EisKalt, és a Bizsu FC pedig a Kupagyőztesek Kupájában. Sok sikert nekik!

Hiába mienk a negyedik legnagyobb kontingens a fociban, sajnos a PPM nemzetközi kupa koefficiens alapján csak a harmincadikak vagyunk 10.32 ponttal, mivel csapataink eddig nem nagyon rángatták az istrángot nemzetközi porondon. Reménykedjünk az idei jobb szereplésben, és hogy előbb-utóbb felküzdjük magunkat legalább az első tízbe, hiszen jó lenne, ha a hokihoz hasonlóan itt is tudnánk 5-6 csapatot indítani a nemzetközi vizeken.
 

Szólj hozzá!

Címkék: foci nemzetközi kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr762854076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása