PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Ma este már az elődöntő a tét

2011.06.10. 14:27 Kitsilatzi

Véget értek a középdöntők küzdelmei, és nem akármilyen meccseken vagyunk túl, hiszen először az előző vébén döntőt játszó litvánoktól kaptunk ki 6:5-re, majd a mindig erős lettektől is szintén 6:5-re szívtunk. Sajnos kapusainknak nem nagyon megy ezen a vébén, ez a kapott gólok számából is látszik, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy a litvánok rendelkeznek a PPM legjobb játékosával és kapusával, a lettek meg egyszerűen iszonyatosan jók, mint mindig. Szerencsére a két vereség ellenére is bejutottunk a legjobb nyolcba, mivel a csoportmeccsek után a szlovének itt is kikaparták nekünk a gesztenyét, azzal, hogy megverték Nagy-Britanniát. Köszönjük Szlovénia!

A másik középdöntőben az oroszoknak, és a lengyeleknek sem sikerült a továbbjutás, így a negyeddöntők párosítása a következőképpen alakult:
Szerbia - Magyarország
Csehország - Németország
Litvánia - Szlovákia
Kanada - Lettország

Ebben a szezonban felkészülési meccseken nem találkoztunk a szerbekkel, de teljesen egyértelmű, hogy minden csapatrészben előrébb járunk náluk. Persze nem sokra megyünk ezzel, ha kapusaink újra betliznek, nem véletlen, hogy a statisztikában nincs magyar kapus az első húszban. Ideje lenne már, hogy ezen a vébén valaki végre nálunk is lehúzza a rolót. A szerbeknél nagyon figyelni kell Bulić-ra, akinek az 57%-os lövéshatékonysága valami egészen brutális, a szerb kapus viszont nem egy nagy szám. Ha mindent összevetünk, egyáltalán nem tűnnek félelmetesnek a szerbek, lebecsülni persze nem szabad őket, de talán a VB egyik legnagyobb meglepetése, hogy ezzel a csapattal meg tudták nyerni a középdöntő csoportjukat.

Ma este a Magyar Válogatott ismét megpróbálkozik azzal, ami még soha nem sikerült: bejutni a legjobb négy közé, és éremért játszani a PPM Hoki VB-n. Ma este 20:30-kor újra felizzik a csetszoba, és remélhetőleg újra több százan fogunk szorítani a történelmi sikerért! Estére söröcskéket/borocskákat behűteni, ropogtatni valót bekészíteni, hogy mire hazaér ház ura, akkor már csak a meccsre kelljen neki fókuszálni!

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr162973124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása