PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Hoki VB - Harmadik nap

2011.06.07. 14:32 Kitsilatzi

Tegnap a vébén véget értek a csoportmeccsek, a csapatok egyik fele mostantól a középdöntőben csatázik a legjobb nyolc közé jutásért, a négy csoport utolsó helyezettje pedig osztályozót játszik a Top Divízióban maradásért. Sajnos tegnap esélyünk sem volt a csehek ellen, elsősorban a bombaformában védő kapusok miatt, Tibcsi ugyan megint betalált, de egy góllal nem lehet egy ilyen csapatot megverni. Szerencsére a szlovénok megverték a fehéroroszokat, így három ponttal mentünk tovább a középdöntőbe, ami nem is olyan rossz, hiszen ha ma este megverjük a briteket, akkor már alighanem odaférünk a legjobb nyolcba.

Az utolsó forduló szolgált néhány meglepetéssel, hiszen kikaptak az oroszok, a szlovákok, és a lettek is, ez különösen a szlovákok számára roppant kellemetlen, hiszen így 0 pontot vittek tovább a középdöntőbe, ami túl sok jót nem ígér a nyolc közé jutás szempontjából. A halálcsoportban, egy óriási meccsen a lengyelek megverték a svédeket, így a polákok is bejutottak a középdöntőbe, a svédeknek meg marad a harc a kiesés ellen. A csoportok állása a középdöntők előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr922964571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása