PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Hoki VB - Első nap

2011.06.05. 14:04 Kitsilatzi

Különösebb meglepetés nélkül zajlott le az első nap a hoki vébén, és ami a legfontosabb, hogy ha nehezen is, de a magyar csapat sikeresen bedarálta a szlovénokat. Nem volt egy könnyű fialás, hiszen a szlovének megszerezték a vezetést, de a második harmadban nagyobb sebességre kapcsoltak a magyar fiatalok, és a második sor agresszív játékának köszönhetően végül kijött a két csapat közti minimális különbség. Egy magyar gólnál csak az okoz nagyobb örömet, mikor az ember saját játékosa talál be, és bizony Tibcsi ezúttal is igavonó baromként húzta a csapat szekerét, egyenlítő gólja nagyon fontos volt a csapat nyugalma szempontjából. Büszkeséggel tölt el, hogy én neveltem ki ezt a vadállatot!

Csoportunk másik mérkőzésén a csehek félgőzzel is felaprították a fehéroroszokat, így ha ma este mi is átlépünk a belorusz medvén, akkor már megvan a továbbjutás, ha nem, akkor hétfőn a csehek ellen pokol lesz. A többi csoportban az előzetesen esélyesebbnek tartott csapatok győztek, egyedül talán a németek veresége meglepetés a nem túl acélos kanadaiaktól, és hogy a brutális lettek csak hosszabbításban tudták ledönteni a briteket. Ahogy azt sejteni lehetett a negyedik csoportból valami halálcsoport-szerűség fog kialakulni, hiszen mindkét tegnapi meccsen 2-1-es eredmény született, a svéd-orosz-szerb-lengyel négyesből képtelenség megtippelni a továbbjutókat. Nem baj, hadd aprítsák csak egymást.

Szólj hozzá!

Címkék: hoki vb hoki válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr982959065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása