PowerPlay Manager blog

Hírek, érdekességek, a világ legjobb játékából.

          Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

          Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Utolsó kommentek

Jégkorong - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Szezonvégi változások

2011.05.26. 15:31 Kitsilatzi

Nyugodtan kijelenthető, hogy az új szerver jól seper, hiszen teljesen megszűntek a korábbi rejtélyes parajelenségek, és már csak a meccsmotor borzolja az idegeket. A hokiban a hetedik szezon lassan a végéhez közeledik, és lesz néhány nagyon fontos változás, ami a focit is érinteni fogja:

  • a feljutó csapat Összesített Csapat Értéke 15%-kal fog csökkenni a szezon végén 30% helyett
  • extra pénzbeli jutalmat kap az év végén feljutó csapat (az összeg háromszorosa lesz hokiban a rájátszás-győzelemért járó díjnak, és másfélszerese a fociban a liga megnyeréséért járó díjnak)

Mindkét változtatás célja, hogy a megszűnjön a szokásos sumákolás, hogy bizonyos csapatok nem akarnak felsőbb osztályba jutni, mert jobban megéri anyagilag egy alsóbb ligában gyűjtögetni az ÖCSÉ-t.

Egyébként a fociban szerénytelen csapatom újoncként vezeti az NB I-et. Természetesen a jeles eseményről screenshot is készült az utókornak, hiszen ki tudja lesz-e még ilyen.

Go Tirpáks, Go!
 

Szólj hozzá!

Címkék: foci hoki

A bejegyzés trackback címe:

https://powerplaymanager.blog.hu/api/trackback/id/tr832934360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása